leibanden voor hondenhond leibandretriever club belgieflatcoated retriever belgiebelgische flatcoated retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsflatcoated retriever clubflatcoated retriever karakter

Meer resultaten voor gele flatcoated retriever


gele flatcoated retriever
 
Borderline tumours of the ovary Research database University of Groningen.
In addition, nearly all gynaecologists would perform a second procedure including a lymph node sampling in case of a serous invasive carcinoma after a BOT frozen section diagnosis, which applies to half of the gynaecologists in case of a mucinous carcinoma.
Golden Retriever.
Retrievers, Spaniels en Waterhonden. Dit ras is waarschijnlijk ontstaan uit dezelfde stam als de Labrador, verbeterd door diverse kruisingen gele flatcoated Retriever uit Newfoundland met waterspaniels uit Schotland en andere rassen.Het ras is ontwikkeld in Engeland in de negentiende eeuw door Lord Tweedmouth.
De geschiedenis van de Labrador Retriever.
Dit wijst erop dat deze teven fokonzuiver zwart waren. De gele Labrador werd pas na de Eerste Wereldoorlog op tentoonstellingen toegelaten. De leverkleurige chocolate Labrador werd voor het eerst in 1938 beschreven. In 1903 werd de Labrador door de Engelse Kennel Club erkend. Helaas werden niet alleen de raszuivere Labradors geregistreerd, maar ook kruisingen met andere retrieverrassen. Zo kon het gebeuren dat in 1916 een heel mooie, rastypische Labrador-reu, Horton Max, het Crufts kampioenschap won, terwijl zijn vader een Flatcoated retriever was!
Nieuws 2017 SHINING STARDANCERS.
Flatcoated Retrievers Shining Stardancers. Onze Flatcoated Retrievers. HAPPY Multi" CH. One Shining Little-Star." Happy, the Swedish Princess. DONNA Multi" CH. Lovely Dream Of Cheerful Tails." Donna, La Grande Dame. ROSIE Shining" Stardancers Q're' My Guns N Roses." Flatcoated Retriever puppy's.'
Nesten.
We zouden het heel leuk vinden om op de hoogte te blijven van de avonturen van dit bruine zestal. 6 september 2012. De Brownies vliegen uit. Zes Xquisztjes zijn deze week uitgevlogen. Het valt zwaar om afscheid te moeten nemen van de Brownies. Maar wij weten dat ze allemaal goed op hun plaats zijn bij hun nieuwe baasjes. Gelukkig blijft één bruintje bij Willy. Het is dametje paars geworden en ze gaat Tarszy heten. Vandaag gaan Willy en ik met haar op pad om voor het eerst te trainen. Wij wensen alle Brownies een fantastisch hondenleven en hopen dat we op de hoogte worden gehouden van alle avonturen die ze gaan beleven. Ik sluit dit Dagboek van het nest van Saszu en Jasper met onderstaande foto's. Stamboomnaam: Xquiszt Kincszy Tüsesz. Eigenaar: Familie Jansen. Stamboomnaam: Xquiszt Kincszy Barnasz. Eigenaar: Familie van Mourik. Stamboomnaam: Xquiszt Kincszy Kedvesz. Eigenaar: Annemiek Kuipers en Arno Verkaart. Stamboomnaam: Xquiszt Kincszy Munkasz. Eigenaar: Familie Pijlman. Stamboomnaam: Xquiszt Tarszy Celesz. Eignaar: Tessa Danz en Willem Minkels. Stamboomnaam: Xquiszt Tarszy Eszes. Eigenaar: Marjoleine van Doorn. Stamboomnaam: Xquiszt Tarszy Ravasz. Eigenaar: Willy Walbeek. 4 september 2012. Zondag 2 septemer jl. was de puppytest van de Flatcoated Retriever Club.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
Informatie over de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever is een uit Engeland afkomstige, middelgrote jachthond in de kleuren zwart of leverkleur bruin. Ze hebben een slim, actief, temperamentvol en ondeugend karakter en zijn over het algemeen erg zachtaardig. Ze zijn laat volwassen en blijven vaak tot op oudere leeftijd actief.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
8 april 2019. Goed baasje vrouwtje gezocht. Onze Lana heeft voor het eerst 6 puppy's' geworpeneind, september mogen ze het nest verlaten dus wij hopen een goed baasje en vrouwtje voor deze hondjes. Onze Lana heeft voor het eerst 6 puppy's' geworpeneind, september mogen ze het nest verlaten dus. Onze Lana heeft voor het eerst 6 puppy's' geworpeneind, september mogen ze het nest verlaten dus wij hopen een goed baasje en vrouwtje voor deze hondjes. 22 augustus 2018. Flatcoated Retriever pups.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Hondentrainingen.
Anderen rapporteren dat een zekere Mr Allen dit Tolling ras zou hebben ontworpen door het aankoppelen van een Flat Coated Retriever met een Labrador Retriever, om dan later Cocker Spaniël en Ierse Setters bloed bij te voegen. Er is ook bewijs dat in 1902 een zekere Mr Patillo een Reddy genoemde Tolling, afstammend van een Engelse Setter met een rosse Ierse Setter, heeft gebruikt. Steeds meer beweren dat de kleine hoeve Coolies deel uitmaakten van de schepping van de eerste Nova Scotia; uiteraard lijken de Tolling en de Dartmoor Collie met gele ogen sterk op elkaar.
Het ras De website van of-sweet-ale.
of" Sweet Ale" LABRADORs. Geschiedenis De Labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afkomstig is uit Newfoundland en Labrador, en afstamt van de St. Vanuit dit ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen, zoals de Gordon setter, de spaniël, de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bay retriever.
Flatcoated retriever Of Fjury's' Dream. flatcoated retriever kennel of fjury's' dream.
De flatcoated retriever: Een vrolijke, zelfzekere en actieve hond van middelmatige grootte, met een intelligente uitdrukking, die kracht toont zonder bruutheid en snelheid uitdrukt zonder iel te zijn. In ruime mate begiftigd met natuurlijke jachthond capaciteiten, optimisme en vriendelijkheid die door enthousiaste staartactie wordt aangetoond. Deze eigenschappen maken van de flatcoat en werkhond die ook perfect kan passen in een actief gezin met kinderen. Er zijn 3 kleurvarianten bij de flatcoatzwart, bruin of leverkleur en geel" De gele kleur wordt als fout gezien en beoordeeld volgens de rasstandaard en komt dus zelden voor.
Golden Retriever Over karakter, verzorging en opvoeding.
Dit is te danken aan een van de graven van Ilchester, die een nauwkeurige registratie over het ontstaan van deze honden uit de familiearchieven opdiepte. In 1865 kocht Lord Tweedmouth in Brighton een gele Retriever, geboren uit zwarte honden. Deze hond, Nous genaamd, werd gepaard aan een inmiddels uitgestorven ras, de Tweed Waterspaniel, die leverkleurig en langkrulharig was. Hun nakomelingen waren goudgeel en vormden de basis voor de latere Golden Retriever. Door de toenmalige Yellow Retriever te kruisen met de Labrador Retriever, de Flatcoated Retriever, de Ierse Setter, de Tweed Waterspaniel en een drupje Bloedhond, wist Lord Tweedmouth het uiteindelijk te brengen tot de huidige Golden Retriever.

Contacteer ons

gele flatcoated retriever
flatcoated retriever dekreu gezocht
lederen leiband hond
hond trekt aan leiband
leiband hond met naam
lopen met hond leiband
hond aan leiband leren lopen
golden retriever club belgie