leibanden voor hondenhond leibandretriever club belgieflatcoated retriever belgiebelgische flatcoated retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsflatcoated retriever clubflatcoated retriever karakter

Meer resultaten voor de flatcoated retriever


de flatcoated retriever
 
Flatcoated Retriever Honden Page.
je kan het beste in de buurt van water wonen want deze hond moet kunnen zwemmen. als hij zich gaat vervelen wordt hij snel te dik en een obsessive eter. hij dood zijn prooi niet maar brengt wel dode dieren naar je toe dit kan en mag je niet afleren. Rasvereniging van de Flatcoated Retriever. Flatcoated Retriever Club. Flatcoated Retriever Club. Flatcoated Retriever Vereniging, Nederlandse. Flatcoated Retriever Vereniging, Nederlandse. Popularitieit van de Flatcoated Retriever. De Flatcoated Retriever staat op dit moment op de 82e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Flatcoated Retriever. nederlands flatcoated retriever forum. Flatcoated Retriever pup aanschaffen.
Wagging Tails, flatcoated retrievers puppies.
Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen na 8 drukke en mooie weken met de puppies. Maar zoals Paddy Petch in haar boek The" Flatcoated Retriever" schrijft: I do dislike parting with them when they are 8 weeks old, but this is only one aspect of breeding and one looks forward to the next litter, when the cycle will start again.
Home.
Voor de Lijdenstijd, Pasen en Belijdenis. Wat is het doel van mijn leven? Kruistriomf van Vorst Messias. Als de Geest waait. Als ik het wond're' kruis aanschouw. Geestelijke strijd toen en nu. Dragende Zijn kruis. Een hart als Jezus. Tot strijden geroepen.
Flatcoated retriever Smølke.
De flatcoated retriever houdt van gezelschap en is het liefst bij zijn familie in de buurt. Het is een echte gezinshond die goed met kinderen en andere dieren overweg kan. Door zijn levendige karakter en intelligentie heeft deze hond veel uitdaging nodig.
Flatcoated retriever kennel uit de Zwarte Polder www.uitdezwartepolder.nl.
Zoek door deze site.: Flatcoated retriever kennel uit de Zwarte Polder. Welkom op de website van flatcoated retrieverkennel uit de Zwarte Polder. Op de website vindt u meer informatie over onze flatcoated retrievers. Wij fokken slechts af en toe een nestje.
Flatcoated Retriever De Nieuwe Hond.
De schedel van de Flatcoated Retriever is plat en matig breed. De stop is licht. De hangende oren zijn klein en worden dicht tegen de schedel aan gedragen. Ze hebben een schaargebit. Flatcoated Retrievers zijn iets langer dan hoog. De staart is recht en vrij kort.
Flatcoated Retriever Passie Flatcoated Retriever pups Puppies geboren.
Flatcoated Retriever Passie. Fay is eveneens een beauty. Ook een zeer aanhankelijke, hard werkende, snelle Flatcoated Retriever. Flatcoated Retriever Passie. Bink is de mooie leverkleurige dekreu van Fay en Femme. Flatcoated Retriever Passie. Geplaats door Flatcoated Retriever Passie. Flatcoated Retriever Passie.
Flatcoated Retriever.
De Flatcoated Retriever heette, voordat zijn vacht glad werd door het inkruisen van andere rassen, Wavycoated Retriever. De hond is oorspronkelijk gefokt om aangeschoten wild te apporteren uit dichtbegroeid terrein. De Flatcoated Retriever kenmerkt zich door zijn vriendelijke en sociale aard waardoor hij niet snel ruzie krijgt. Ze hebben een redelijk gevoelig karakter. Socialisatie en opvoeding.
Flatcoated retriever Alles over honden.
Vachtsoort: Halflange, dichte en glanzende platliggend haar. Leeftijd: 11-13 Jaar. Korte platte staart. Ronde en sterke voeten. Sterke en rechte benen. Gematigde stop op het voorhoofd. De Flatcoated Retriever van vandaag is in veel opzichten Golden van gisteren. De rassen zijn zo dichtbij dat de Golden ooit op shows concurreerde als een subgroep van Flatcoated Retriever. Net als de Golden is de Flat-Coat vrolijk, gemakkelijk te trainen en graag een vriend en een enthousiaste retriever van alles, vooral in water. Flat-jassen staan bekend om hun puppyachtige enthousiasme en verdienen een reputatie als de Peter Pan van honden. Als je met een flat-coat leeft, is een gevoel voor humor niet optioneel. Kenmerken van de Flatcoated retriever. De ideale Flat-Coat is, met uitzondering van de grootte groot en het afstoten veel, ongeveer net zo goed een familiehond als het wordt zolang je het niet erg vindt een huisdier dat graag nat is.
Flatcoated Retriever Hondentrainingen.
Door deze hond te kruisen met de Setter, de Collie en Labrador werd een gladdere vacht gecreëerd, en in 1902 werd de Flatcoated Retriever officieel door de Engelse kennelclub als ras erkend. In 1905 werd de Flatcoated voor het eerst als zelfstandig ras getoond op Crufts Dog Show, de beroemde Engelse hondententoonstelling.
Een geboren jachthond Werkende Flatcoated Retriever Groep.
Veel van de oorspronkelijke zaken zien we nog steeds bij de Flatcoated Retriever van vandaag, waarbij het de vraag is of de toentertijd minder gewenste eigenwijsheid inderdaad is gelukt. Opvallend is de altijd kwispelende staart en de enorme dosis aan enthousiasme en energie.

Contacteer ons

puppies flatcoated retriever
nederlandse flatcoated retriever vereniging
flatcoated retriever korthaar
retriever flatcoated
flatcoated retriever mix
flatcoated retriever lever
de flatcoated retriever
honden flatcoated retriever
nest flatcoated retriever