leibanden voor hondenhond leibandretriever club belgieflatcoated retriever belgiebelgische flatcoated retrieverbelgische retriever clubflatcoated retriever pupflatcoated retriever pupsflatcoated retriever clubflatcoated retriever karakter

Zoeken naar retriever flatcoated


retriever flatcoated
 
Flat-coated retriever Wikipedia.
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging. FCI groep 8: retrievers en waterhonden. Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly-coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flat-coated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Flatcoated Retriever Pedigree.
Wat moet ik mijn hond voeren? Creëer een menu. Behoud gezond gewicht. Gebitsverzorging van mijn hond. De gezondheid van mijn hond. Naar de dierenarts. Training voor plezier. Een nieuwe hond. Hoe vind ik een nieuwe hond? Voorbereidingen voor je nieuwe hond. Voeren van mijn Puppy. Verzorging van mijn Puppy. Feiten over ons voedsel. Dentastixsuptrade/supFeiten" over Pedigree Dentastix. Feiten over ons voedsel. Een nieuwe hond. De Flatcoated Retriever werd aan het eind van de 18de eeuw ontwikkeld. Omdat de geweren steeds beter werden, hadden de jagers een hond nodig die het wild dat ze geschoten hadden kon ophalen retrieve. Om een hond te ontwikkelen die aan hun eisen voldeed, experimenteerden ze met allerlei kruisingen. Ze gebruikten de herdershond omdat hij zo goed getraind kon worden, spaniëls voor hun jachtvaardigheden, waterhonden om het gevogelte terug te halen en setters voor hun goede neus. De grondlegger van de moderne Flatcoat, meneer S. Shirley, 1844, stichter van de Kennel Club van Engeland kruiste een aantal van deze honden met de Sint Johns Waterhond, ook wel bekend als de Kleine Labrador of de kleine Newfoundlander.
Flatcoated retriever Jachthonden.
Er worden wel eens blonde pups geboren, maar deze zijn niet erkend en krijgen dan ook geen stamboom. De schofthoogte voor reuen is 58 tot 61 cm en voor teven 55-58 cm. Net als de golden en de labrador retriever is ook de flatcoated retriever een opgewekte, intelligente en vriendelijke hond. Ze leren snel en makkelijk, maar dat betekent niet dat ze makkelijk te trainen zijn! De vrolijke flatcoated retriever is een beetje de clown onder de retrievers. Om met deze honden te kunnen werken heb je echt geduld en gevoel voor humor nodig. Een flatcoat bekijkt de wereld op bijzondere wijze en weet problemen vaak op originele wijze op te lossen. Trainen van een flatcoated retriever moet echt gebaseerd zijn op motivatie en uitdaging. Telkens maar weer hetzelfde moeten doen maakt dat de eigenzinnige flatcoat kan besluiten dat hij er geen zin meer in heeft. Door veel af te wisselen voorkom je dat de hond verveeld raakt en dwars wordt. Waar de labrador en de golden retriever vaak sneller tot grote prestaties te brengen zijn, kost dat bij de flatcoated retriever vaak wat meer tijd en inspanning.
Flat Coated Retriever Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Flat Coated Retriever is in de jaren 1800 ontstaan door de Ierse Setter, de Labrador, de Waterhond en de St. John's' Newfoundland te kruisen. In het dagelijks leven wordt hij vaak verward met de Labrador Retriever en Golden Retriever. Dit ras is uitzonderlijk goed in de jacht, achtervolgen, in behendigheid, gehoorzaamheid en het is een uitstekende zwemmer.
Flatcoated retriever Alles over hondenrassen.
Als je een flatcoat wilt, verwacht een jaar of langer op een wachtlijst te zitten, om nog maar te zwijgen van het ondergaan van de derde graad van een beschermende fokker die zeker wil weten dat je precies het juiste huis voor een van zijn of haar puppies. Een mannelijke Flatcoated Retriever is 23 tot 245, centimeter lang bij de schouder; een vrouw van 22 tot 235, inch. Het gemiddelde gewicht van een Flatcoated Retriever is 55 tot 70 pond. Bijgenaamd de Peter Pan van honden vanwege zijn immer jeugdige kijk op het leven, heeft de Flatcoated Retriever vele wenselijke eigenschappen.
FLAT COATED RETRIEVER.
FLAT COATED RETRIEVER 121. Group: n8 Retrievers Flushing Dogs Water Dogs. Date of publication of the standard. FLAT COATED RETRIEVER. RETRIEVER A POIL PLAT. FLAT COATED RETRIEVER. COBRADOR DE PELO LISO. Date of acceptance on a definitive basis by the FCI.
De Flatcoated Retriever Black Quick Feet.
Andere takken van hondensport zoals, behendigheid, flyball zal hij ook leuk vinden, zolang hij maar iets actiefs kan doen met de baas. VERZORGING: de vacht van de Flatcoated Retriever is vrijwel waterafstotend en droogt snel op na een regenbui of zwempartij.
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Gratis advertenties omhoog plaatsen. Nieuw bij Hondenmarktplaats. Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood. Honden Puppies en Toebehoren. Kunst en Creatief. Opvoeding van uw hond. Rasverenigingen en Clubs. Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Je bent hier.: Flatcoated Retriever Puppies. Basset Hound Puppies. Bearded Collie Puppies. Berner Sennen Puppies. Border collie Puppies. Cairn Terriër Puppies. Canadese Herder Puppies. Cane Corso Puppies. Cavalier King Charles Spaniel Puppies. Chih tzu Mops Puppies. Chow Chow Puppies. Cocker spaniel Puppies. Duitse Staande Puppies. Epagneul Breton Puppies. Flatcoated Retriever Puppies. Franse Bulldog Puppies. Galgo Whippet Puppies. Golden retriever Puppies. Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Flatcoated Retriever Puppies. Flatcoated Retriever pups. POMERANIAN PUPS met documenten 65. Siberian Husky Puppy's.' Flatcoated Retriever puppies. Siberian Husky Puppy's.' POMERANIAN PUPS met documenten 65. Bordercollie-puppy's' te koop.
Flatcoated retriever Honden Rasinformatie Omlet.
Cavalier king charles-spaniël. Chinese gekuifde naakthond. Coton de tuléar. Curly coated retriever. Duitse spitz klein. Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande korthaar. Duitse staande langhaar. Glen of imaalterriër. Griffon fauve de bretagne. Grote zwitserse sennenhond. Irish soft-coated wheaten terriër. Mastín del pirineo. Old english sheepdog. Vlaamse koehond bouvier. Welsh corgi cardigan. Welsh corgi pembroke. West highland terriër. Zwarte russische terriër. Allerlei soorten retrievers werden gebruikt om vissers te helpen, totdat jagers aan het einde van de negentiende eeuw gebruik gingen maken van vuurwapens. Retrievers met krulhaar waren uitstekende zwemmers en retrievers. In de negentiende eeuw werden ze gekruist met honden met een effen vacht, omdat deze vacht beter waterafstotend zou zijn. Na de Tweede Wereldoorlog nam het aantal flatcoated retrievers af, al wordt het ras tegenwoordig steeds populairder als werkhond en huisdier. In het Verenigd Koninkrijk wordt een kruising met de labrador retriever vaak gebruikt als blindegeleidehond.
Flat Coated Retriever.
Dit ras is uitzonderlijk goed in de jacht, het bijhouden, kijken en achtervolgen en ook in behen digheid en in gehoorzaamheid. Met de juiste opleiding kan dit ras uitblinken in diverse sporten.De Flat Coated Retriever is ontwikkeld in de jaren 1800 en is een kruising tussen de Ierse Setter, Labrador, Waterhond en St. Dit ras is een uitstekende zwemmer en is een heerlijke metgezel. Hij wordt vaak verward met de Labrador Retriever en Golden Retriever.
Brightmoor Flatcoated Retriever kennel. The Beginning. Even wat testen. Even wat testen. Even wat testen. Even wat testen. Brightmoor Flatcoated Retriever kennel. The Beginning. Even wat testen. Even
Tvistholm Ilsa x Sinbad van de Menninge. The second Flatcoated Retriever Dusty, Ch Swallowsflight Black Stardust, 16-08-1988 10-2001 soon joined me. Dusty lived up to thirteen years and neither will be forgotten ever. My third Flatcoated Retriever Hoku, Starcaster Black April Moon 23-04-1992 24-10-2000 was a son out of the first litter Morry sired.

Contacteer ons

puppies flatcoated retriever
nederlandse flatcoated retriever vereniging
flatcoated retriever korthaar
retriever flatcoated
flatcoated retriever mix
flatcoated retriever lever
de flatcoated retriever
honden flatcoated retriever
nest flatcoated retriever